Nuorisotyöntekijä tavattavissa Mäntän seurakuntatalon sisäpihalla.

to 2.4. kello 15.00 - to 2.4. kello 18.00

Kohtaaminen nuorisotyönohjaajan kanssa

Hei, Nuorisotyönohjaajat Jaana/Aliina on tavattavissa Mäntän seurakuntatalon sisäpihalla klo 15-18. Tulkaa meitä moikkaamaan yksin tai sisarrusten kanssa sekä muistetaan tämän hetken valtion ohjeet eli tämä ei ole joukkokokoontuminen, vaan mahdollisuus tulla kertoamaan meille kuulumisia, saada vinkkejä koulutehtävien tekooon jne..

t. Aliina ja Jaana

vs. nuorisotyönohjaaja

Toimin tällä hetkellä vs. nuorisotyöntekijänä. Minuun voi törmätä muun muassa kouluilla pitämässä aamunavauksia, varhaisnuorten kerhotoiminnassa, nuortenilloissa tai erilaisilla leireillä.

Valmistuin nuorisotyöntekijäksi vuonna 2014 ja tällä hetkellä suoritan töiden ohella jatko-opintoja ylemmässä ammattikorkeakoulussa.

Vapaa-aikani vietän perheeni ja koirani kanssa, sekä liikun luonnossa valokuvaamassa.

Nuorisotyönohjaaja, koululaiset, kouluyhteistyö, kerhotyö, nuorisotyö, isoskoulutus, partio ja rippikoulu

Hei, Olen tullut taloon vuoden 2010 vuoden alussa ja siitä alkaen olen tehnyt nuorisotyönohjaajan töitä seurakunnassamme. Työnkuvaani kuuluu koululaistyö, kerhot,leirit, kouluyhteistyö, isoskoulutus, rippikoulutyö ja nuortentoiminta. Minua tapaa kouluilla, kerhoissa ja leireillä.

Lisäksi olen mukana partiossa, missä vastaan seurakunnan ja partion yhteistyöstä sekä aloitan pitämään sudenpentulaumaa syksyllä 2019. Vapaa-ajalla vietän aikaani perheeni kanssa, johon kuuluu mies, tytär ja Mila-koira.