Ulkoilua 3-7-vuotiaille

Tammirannan seurakuntakodin leikkikenttä

Tunti ulkoilua yhdessä.

Ulkoilua 3-7-vuotiaille lapsille Tammirannan srk-kodin leikkikentällä pe 3.4. klo 10.30-11.30. Ilm 2.4. klo 15 mennessä Saritalle. Lasten ulkoillessa on vanhemmilla mahdollisuus käydä kaupassa, lenkillä tai viettää tunti omaa aikaa.

lastenohjaaja

Leikki on lasten työtä, mutta niin on minunkin. Leikin kautta erilaisten asioiden oppiminen sujuu lapsilta, kuin luonnostaan: arjen kultaiset käytöstavat, hiljaisuuden kokeminen ja monet hieno ja karkeamotoriset taidot.

Päätyöni seurakunnan varhaiskasvatuksessa koostuu päivä-ja perhekerhoista.

Näin olen osaltani tukemassa perheitä kristillisessä  kasvatustyössä. Lisäksi olen mukana perhekirkoissa ja erilaisissa perhetapahtumissa. Varhaiskasvatustyön lisäksi leireilen alakouluikäisten kesäleireillä.

Vapaa-ajalla lenkkeilen, käyn kuntopiirissä ja teen sitä mikä milloinkin sattuu huvittamaan, kodin hoidosta pikku remontteihin.