Palmusunnuntain sanajumalanpalvelus STRIIMAUS

Pohjaslahden kirkko

Pyhäpäivän aihe: Kunnian kuninkaan alennustie.
Jumalanpalvelus toimitetaan suljetuin ovin ja striimataan seurakunnan facebook-sivulle. Löydät linkin seurakunnan kotisivuilta www.mantta-vilppulanseurakunta.fi. Et tarvitse kirjautumistunnuksia seurataksesi live-videota.
Jumalanpalveluksen jälkeen kirkko on avoinna tunnin ajan hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten. Noudatamme poikkeusolojen määräyksiä. Kirkossa ei saa olla yhtä aikaa yli 10 hengen joukkoa ja etäisyyttä on oltava reilusti. Tilojen puhtaudesta pidetään erityistä huolta.

Pyhäpäivä: Palmusunnuntai
Tekstit: Jes. 50:4-10 2. Kor. 2:14-17, Joh. 12:1-8
Pyhäpäivän aihe: Kunnian kuninkaan alennustie

Pohjaslahden kirkko
Liturgi: Kivilahti Matti
Saarnaaja: Kivilahti Matti, Pynnöniemi Minna
Kanttori: Jantsikene Kaja
Suntio: Lampinen Anne
Tuottaja: Aliina Hakonen
Laulut punaisesta veisukirjasta:
96 Yhtä - Synnintunnustus (virsikirjasta) 706 - kiitosrukous 716 - 95 Halleluja, tunnet sydämeni - 34 Laula ihmisille - 105 Kuljeta ja Johda - 119 Tahtosi tiellä

Kolehti: Puolustamalla vahvemmaksi -Kolehti nuorten koulutukseen ja henkiseen tukeen mm. Senegalissa Suomen Lähetysseuran kautta.
Rippikoululaisten osallistuminen jumalanpalvelukseen peruttu.