Perhekerho Tenavatupa

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka seurakunnassa.

Perhekerho tarjoaa kotona lapsia hoitavalle vanhemmalle, hoitajalle, isovanhemmalle mahdollisuuden tavata muita aikuisia keskustelun, toiminnan ja hiljentymisen merkeissä. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

vastaava lastenohjaaja

Työni on seurakunnan lapsityön organisointia, suunnittelua ja toteutusta yhdessä lapsityön tiimin kanssa sekä yhteistyötä kaupungin varhaiskasvatuksen ja esikoulun kanssa. Työssäni saan kohdata paljon erilaisia lapsia sekä perheitä kerhoissa ja erilaisissa tapahtumissa. Tarjoamme heille mahdollisuuden pyhään ja hiljentymiseen.

Vapaa-ajallani nautin luonnossa liikkumisesta koirani kanssa, käyn jumpassa ja vietän aikaa perheeni sekä ystävien kanssa.

Ekumeeninen kirkko- ja kulttuurivaellus Kolhossa klo 13 alkaen

Kulttuurikesän ekumeeninen kirkkovaellus yhdessä kaupungin, Kyläyhdistyksen ja Ortodoksikirkon kanssa

Perhekerho Tenavatupa

Vilppulan seurakuntakoti