Mäntän kirkko

Pyhäpäivän aihe: Hyvä paimen.
Jumalanpalvelus toimitetaan suljetuin ovin ja striimataan seurakunnan facebook-sivulle. Löydät linkin seurakunnan kotisivuilta www.mantta-vilppulanseurakunta.fi. Et tarvitse kirjautumistunnuksia seurataksesi live-videota.
Jumalanpalveluksen jälkeen kirkko on avoinna tunnin ajan hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten. Noudatamme poikkeusolojen määräyksiä. Kirkossa ei saa olla yhtä aikaa yli 10 hengen joukkoa ja etäisyyttä on oltava reilusti. Tilojen puhtaudesta pidetään erityistä huolta.

Pyhäpäivä: 2. sunnuntai pääsiäisestä
Tekstit: Psalmi: Ps. 231. lukukappale: Jer. 23:1-42. lukukappale: 1. Piet. 5:1-4Evankeliumi: Joh. 21:15-19
Pyhäpäivän aihe: Hyvä paimen
Alttarikynttilät: 4
Liturginen väri: Valkoinen
Mäntän kirkko
Liturgi: Selkee Pauli
Saarnaaja: Selkee Pauli
Kanttori: Kämärä Marina
Suntio: Mäkinen Tarja
Avustaja: Pihlajamäki Virve
Virret: 375, 701, 715, 334:5-8, 378, 177, 342

Kolehti: Lukutaitoa naisille Afrikassa -ohjelmaan Saharan eteläpuolisen Afrikan maissa 16 vähemmistökielellä Suomen Pipliaseuran kautta.