SIIRRETTY: 65 ja 70 vuotiaiden syntymäpäiväjuhla Mäntän seurakuntatalolla

65 ja 70 vuotiaiden syntymäpäiväjuhla. Ilmoittautuminen sähköpostilla tai tekstiviestillä diakoniatyöntekijä Virve Pihlajamälle virve.pihlajamaki@evl.fi tai 044 7503622.

65 ja 70 vuotiaiden syntymäpäiväjuhla erikseen ilmoittautuneille.

diakoniatyöntekijä

Vastuualueina vanhustyö, perhetyö, Yhteisvastuu-keräys sekä Pohjaslahden aluetyö.

Diakoniassa mielestäni tärkeintä on ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen ja että kohtaamiselle annetaan aikaa. Palkitsevinta työssäni on nimenomaan tavata erilaisia Jumalan luomia ihmisiä ja ihmetellä heidän kanssaan elämää, luomakuntaa sekä meitä ihmisiä siinä. Tärkeimpiä työkalujani ovat kuulevat korvat, rukoilevat kädet sekä armon sanoja puhuva suu. Koen myös jumalanpalveluselämän sekä seurakunnan yhteisönä tärkeäksi. Vapaaehtoistyön mahdollistaminen seurakunnassa on minulle yksi tärkeimmistä asioista. Seurakuntamme vapaaehtoisissa on voimaa.

Vapaa-ajallani touhuan perheeni kanssa, ulkoilen, luen, kalastan ja nautin elämästä.