Vilppulan kirkko

Pyhäpäivän aihe: Jumalan kansan koti-ikävä.
Jumalanpalvelus toimitetaan suljetuin ovin ja striimataan seurakunnan facebook-sivulle. Löydät linkin seurakunnan kotisivuilta www.mantta-vilppulanseurakunta.fi. Et tarvitse kirjautumistunnuksia seurataksesi live-videota.
Jumalanpalveluksen jälkeen kirkko on avoinna tunnin ajan hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten. Noudatamme poikkeusolojen määräyksiä. Kirkossa ei saa olla yhtä aikaa yli 10 hengen joukkoa ja etäisyyttä on oltava reilusti. Tilojen puhtaudesta pidetään erityistä huolta.

Pyhäpäivä: 3. sunnuntai pääsiäisestä
Tekstit: Psalmi: Ps. 66:3-9 tai Ps. 1261. lukukappale: Jes. 54:7-102. lukukappale: 1. Piet. 1:3-9 tai 2. Kor. 4:16-18Evankeliumi: Joh. 17:11-17
Pyhäpäivän aihe: Jumalan kansan koti-ikävä
Alttarikynttilät: 4