Lähetyksen työpäivä

Tammirannan seurakuntakoti

Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat kädentaitajat! Voit tulla ensin tutustumaan seurakunnan lähetystyöhön ja muuttamaan maailmaa paremmaksi pala palalta, tilkku tilkulta.

Tammiranta tarjoaa lähetystyöstä kiinnostuneille vapaaehtoisille keskiviikkotekemistä. Ohjattua kankaanpainantaa, maton kutomista, virkkausta yms.

Tilkkutyöpiiri

Tervetuloa tilkkutöiden pariin! Parillisten viikkojen maanantaisin tilkkutöiden taikaa kokeneiden vapaaehtoisten vetäjien avustamana.

Lähetyksen työpäivä

Kahvikassitalkoot

Tule tekemään kahvipusseista kasseja. Alan kokeneet opastavat sinua uuden taidon äärelle.