Äitienpäivän sanajumalanpalvelus

Mäntän kirkko

Pyhäpäivän aihe: Taivaan kansalaisena maailmassa
Jumalanpalvelus toimitetaan suljetuin ovin ja striimataan seurakunnan facebook-sivulle. Löydät linkin seurakunnan kotisivuilta www.mantta-vilppulanseurakunta.fi. Et tarvitse kirjautumistunnuksia seurataksesi live-videota.
Jumalanpalveluksen jälkeen kirkko on avoinna tunnin ajan hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten. Noudatamme poikkeusolojen määräyksiä. Kirkossa ei saa olla yhtä aikaa yli 10 hengen joukkoa ja etäisyyttä on oltava reilusti. Tilojen puhtaudesta pidetään erityistä huolta.

Pyhäpäivä: 4. sunnuntai pääsiäisestä
Tekstit: Psalmi: Ps. 98:2-91. lukukappale: Jes. 32:15-202. lukukappale: Room. 8:9-11Evankeliumi: Joh. 17:6-10
Pyhäpäivän aihe: Taivaan kansalaisena maailmassa
Alttarikynttilät: 4
Liturginen väri: Valkoinen
Mäntän kirkko
Liturgi: Salo Matti
Saarnaaja: Salo Matti
Kanttori: Jantsikene Kaja
Suntio: Mäkinen Tarja
Virret: 470 / 703 / 715 / 932 / 498 / 467 / 543: 1,4,5
Kolehti: Hiippakunnallinen kolehti
Hiippakunnan nimikkolähettien Päivi ja Sakari Löytyn työn tukemiseen, LUCSAn (Lutheran Communion in Southern Africa) palveluksessa, Suomen Lähetysseuran kautta.