75 ja 80 vuotiaiden syntymäpäiväjuhla Mäntän seurakuntkeskuksessa

Messun jälkeen syntymäpäiväjuhla erikseen ilmoittautuneille. Ilmoittautuminen diakoniatyöntekijä Virve Pihlajamäelle virve.pihlajamaki@evl.fi p.044 7503622

Syntymäpäiväjuhla erikseen ilmoittautuneille.

diakoniatyöntekijä

Vastuualueina vanhustyö, perhetyö, Yhteisvastuu-keräys sekä Pohjaslahden aluetyö.

Diakoniassa mielestäni tärkeintä on ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen ja että kohtaamiselle annetaan aikaa. Palkitsevinta työssäni on nimenomaan tavata erilaisia Jumalan luomia ihmisiä ja ihmetellä heidän kanssaan elämää, luomakuntaa sekä meitä ihmisiä siinä. Tärkeimpiä työkalujani ovat kuulevat korvat, rukoilevat kädet sekä armon sanoja puhuva suu. Koen myös jumalanpalveluselämän sekä seurakunnan yhteisönä tärkeäksi. Vapaaehtoistyön mahdollistaminen seurakunnassa on minulle yksi tärkeimmistä asioista. Seurakuntamme vapaaehtoisissa on voimaa.

Vapaa-ajallani touhuan perheeni kanssa, ulkoilen, luen, kalastan ja nautin elämästä.

Mäntän kirkko

Arjen sanajumalanpalvelus Mäntän kirkossa

Arjen sanajumalanpalvelus Mäntän kirkossa.

Vilppulan seurakuntakoti

Lähimmäisentuvan keittolounas

Tarjolla keittolounas 2€. Tervetuloa.

Vilppulan seurakuntakoti

Lähimmäisentupa Vilppulan seurakuntakodilla klo 13.00