Kaatuneitten muistopäivän sanajumalanpalvelus

Vilppulan kirkko

Pyhäpäivän aihe: Sydämen puhetta Jumalan kanssa
Jumalanpalveluksen päätteeksi seppelepartioiden lähettäminen Vilppulan, Mäntän ja Pohjaslahden sankarihaudoille sekä Kolhon kirkon pihassa olevalle ristille. Seppeleiden laskut järjestetään hiljaisesti ilman yleisöä. Tilaisuudet on katsottavissa seurakunnan kotisivuilta löytyvän linkin kautta.
Jumalanpalvelus toimitetaan suljetuin ovin ja striimataan seurakunnan facebook-sivulle. Löydät linkin seurakunnan kotisivuilta www.mantta-vilppulanseurakunta.fi. Et tarvitse kirjautumistunnuksia seurataksesi live-videota.
Jumalanpalveluksen jälkeen kirkko on avoinna tunnin ajan hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten. Noudatamme poikkeusolojen määräyksiä. Kirkossa ei saa olla yhtä aikaa yli 10 hengen joukkoa ja etäisyyttä on oltava reilusti. Tilojen puhtaudesta pidetään erityistä huolta.

Pyhäpäivä: 5. sunnuntai pääsiäisestä
Tekstit: Psalmi: Ps. 40:2-6, 1. lukukappale: Dan. 9:17-20, 2. lukukappale: Room. 8:24-28, Evankeliumi: Matt. 6:5-13
Pyhäpäivän aihe: Sydämen puhetta Jumalan kanssa
Alttarikynttilät: 4
Liturginen väri: Valkoinen
Vilppulan kirkko
Liturgi: Munukka Saila
Saarnaaja: Munukka Saila
Kanttori: Jantsikene Kaja
Suntio: Lampinen Anne
Virret: 915 / 703 / 715 / 949 / 514 / 600 / 324: 1,5,6
Kolehti: Kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa Hiljaisuuden Ystävät ry:n kautta.