Helatorstain sanajumalanpalvelus, nojatuolikirkko

Mäntän kirkko

Pyhäpäivän aihe: Korotettu Herra.
Jumalanpalvelus toimitetaan suljetuin ovin ja striimataan seurakunnan facebook-sivulle. Löydät linkin seurakunnan kotisivuilta www.mantta-vilppulanseurakunta.fi. Et tarvitse kirjautumistunnuksia.

Pyhäpäivä: Helatorstai
Tekstit: Psalmi: Ps. 47:6-9, 1. lukukappale: Dan. 7:13-14, 2. lukukappale: Ap. t. 1:1-11 tai Ef. 4:7-15, Evankeliumi: Joh. 17:24-26
Pyhäpäivän aihe: Korotettu Herra
Alttarikynttilät: 6
Liturginen väri: Valkoinen
Mäntän kirkko
Liturgi: Kivilahti Matti
Saarnaaja: Kivilahti Matti, Suvi Satokangas
Kanttori: Jantsikene Kaja
Suntio: Mäkinen Tarja
Avustajat: Hakonen Aliina, Jyri Huhtala, Pohja Jaana
Ulkopuoliset avustajat: Saarnassa mukana Suvi Satokangas
Musiikissa Jyri Huhtala

Laulut Nuoren Seurakunnan Veisukirjasta 2020:
Kuljeta ja johda (105)
Synnintunnustus 704, kiitosrukous 716 (virsikirjasta)
Martin Luther Kingin laulu (112)
Evankeliumi (107)
Kaksi tavallista kättä (42)
Tahtosi tiellä (119)

Kolehti: Lasten, nuorten ja varhaisnuorten leiri- ja retkeilytoiminnan tukeminen Partaharju-säätiön kautta. Partaharju-säätiö, Partaharjuntie 361, 76100 Partaharju, FI42 5340 0020 0940 15.
Muuta tietoa 1: Jumalanpalvelus toimitetaan suljetuin ovin ja striimataan seurakunnan facebook-sivulle. Löydät linkin seurakunnan kotisivuilta www.mantta-vilppulanseurakunta.fi. Et tarvitse kirjautumistunnuksia seurataksesi live-videota.
Jumalanpalveluksen jälkeen kirkko on avoinna tunnin ajan hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten. Noudatamme poikkeusolojen määräyksiä. Kirkossa ei saa olla yhtä aikaa yli 10 hengen joukkoa ja etäisyyttä on oltava reilusti. Tilojen puhtaudesta pidetään erityistä huolta.
Muuta tietoa 2: Nojatuolikirkko