Suvivirren sunnuntain sanajumalanpalvelus

su 24.5. kello 10.00 - su 24.5. kello 12.00
Mäntän kirkko

Pyhäpäivän aihe: Pyhän Hengen odotus
Jumalanpalvelus toimitetaan suljetuin ovin ja striimataan seurakunnan facebook-sivulle. Löydät linkin seurakunnan kotisivuilta www.mantta-vilppulanseurakunta.fi. Et tarvitse kirjautumistunnuksia seurataksesi live-videota.
Jumalanpalveluksen jälkeen kirkko on avoinna tunnin ajan hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten. Noudatamme poikkeusolojen määräyksiä. Kirkossa ei saa olla yhtä aikaa yli 10 hengen joukkoa ja etäisyyttä on oltava reilusti. Tilojen puhtaudesta pidetään erityistä huolta.

Pyhäpäivä: 6. sunnuntai pääsiäisestä
Tekstit: Psalmi: Ps. 27:1-3, 7-91. lukukappale: 1. Kun. 19:8-132. lukukappale: Ap. t. 1:12-14Evankeliumi: Joh. 7:37-39
Pyhäpäivän aihe: Pyhän Hengen odotus
Alttarikynttilät: 4
Liturginen väri: Valkoinen
Mäntän kirkko
Liturgi: Selkee Pauli
Saarnaaja: Selkee Pauli
Kanttori: Jantsikene Kaja
Suntio: Mäkinen Tarja
Virret: Suvivirren sunnuntai:
Laulu 29 Tuuli hiljaa henkäilee
Laulu 14 Kesäpäivä Kangasalla
Laulu 28 Tuulien teitä
Laulu 23 Sininen ja valkoinen
Laulu 17 Oi katsohan lintua oksalla puun
Virsi 979 Tulkoon tie sinua vastaan
Virsi 571 Suvivirsi
Kolehti: Lasten ja nuorten koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa kunnostamalla kouluja, tukemalla paikallisia opettajia ja hankkimalla opetusmateriaaleja Kirkon Ulkomaanavun kautta.