Leikkiparkki Tammirannan srk-kodin leikkikenttä

ti 2.6. kello 09.30 - ti 2.6. kello 12.00

Maksuton tilapäishoito 3-7-vuotiaille lapsille.

Leikkiparkki on maksuton tilapäishoitopaikka 3-7-vuotiaille lapsille 25.5.-5.6. ma-pe klo 9.30-12.00. Ei ilmoittautumista etukäteen. Juomapullo mukaan ja säänmukainen vaatetus. Ei eväitä! Parkissa työskentelee kaksi lastenohjaajaa. Lisätietoja Sarita Kyröläinen p. 044 7503644 ja Eija Rantanen p. 044 7503641.

lastenohjaaja

Leikki on lasten työtä, mutta niin on minunkin. Leikin kautta erilaisten asioiden oppiminen sujuu lapsilta, kuin luonnostaan: arjen kultaiset käytöstavat, hiljaisuuden kokeminen ja monet hieno ja karkeamotoriset taidot.

Päätyöni seurakunnan varhaiskasvatuksessa koostuu päivä-ja perhekerhoista.

Näin olen osaltani tukemassa perheitä kristillisessä  kasvatustyössä. Lisäksi olen mukana perhekirkoissa ja erilaisissa perhetapahtumissa. Varhaiskasvatustyön lisäksi leireilen alakouluikäisten kesäleireillä.

Vapaa-ajalla lenkkeilen, käyn kuntopiirissä ja teen sitä mikä milloinkin sattuu huvittamaan, kodin hoidosta pikku remontteihin.

lastenohjaaja

Työpäiväni koostuvat päivä- ja perhekerhoista. Lapsityön tärkein tehtävä on tukea perheitä kristillisessä kasvatuksessa.

Parasta työssäni ovat iloiset lapset ja tyytyväiset vanhemmat. Omat lapsenlapset tuovat elämääni myös paljon iloa. Vapaalla harrastan liikuntaa ja laulan seurakuntamme Ylistysryhmässä.