Leikkiparkki Vilppulan srk-kodin leikkikenttä

to 4.6. kello 09.30 - to 4.6. kello 12.00

Maksuton tilapäishoito 3-7-vuotiaille lapsille.

Leikkiparkki on maksuton tilapäishoitopaikka 3-7-vuotiaille lapsille 25.5.-5.6. ma-pe klo 9.30-12.00. Ei ilmoittautumista etukäteen. Juomapullo mukaan ja säänmukainen vaatetus. Ei eväitä! Parkissa työskentelee kaksi lastenohjaajaa. Lisätietoja Kirsti Valkeejärvi p. 044 7503640 ja Päivi Tamminen p.044 7503642.

lastenohjaaja

Työhöni kuuluvat päiväkerhot, perhekerhot ja erilaiset kirkot, tapahtumat ja leirit perheille. Tärkeää työssäni on välittää sanomaa rakastavasta Jumalasta niin lapsille kuin perheille. Haluan myös tukea perheitä kristillisessä kasvatuksessa.

Parasta työssäni on lasten iloiset silmät ja naurun kikatus. Iloitsen siitä kun kerhossa lapset saavat uusia kavereita ja kun perhekerhossa aikuiset luovat uusia ystävyyssuhteita.  Hyvät työkaverit ovat myös suuri rikkaus.

Vapaa-ajallani tykkään lukea (erityisesti dekkareita) ja kutoa villasukkia.

vastaava lastenohjaaja

Työni on seurakunnan lapsityön organisointia, suunnittelua ja toteutusta yhdessä lapsityön tiimin kanssa sekä yhteistyötä kaupungin varhaiskasvatuksen ja esikoulun kanssa. Työssäni saan kohdata paljon erilaisia lapsia sekä perheitä kerhoissa ja erilaisissa tapahtumissa. Tarjoamme heille mahdollisuuden pyhään ja hiljentymiseen.

Vapaa-ajallani nautin luonnossa liikkumisesta koirani kanssa, käyn jumpassa ja vietän aikaa perheeni sekä ystävien kanssa.