Leikkiparkki Kolhon kirkon piha

to 11.6. kello 09.30 - to 11.6. kello 12.00

Maksuton tilapäishoito 3-7-vuotiaille lapsille.

Maksuton tilapäishoito 3-7-vuotiaille lapsille ke 10.6.,to 11.6. ja pe 12.6. klo 9.30-12.00. Ei ilmoittautumista etukäteen. Juomapullo mukaan ja säänmukainen vaatetus. Ei eväitä. Lisätietoja Sarita Kyröläinen p. 044 7503644 ja Kirsti Valkeejärvi p. 044 7503640.

lastenohjaaja

Leikki on lasten työtä, mutta niin on minunkin. Leikin kautta erilaisten asioiden oppiminen sujuu lapsilta, kuin luonnostaan: arjen kultaiset käytöstavat, hiljaisuuden kokeminen ja monet hieno ja karkeamotoriset taidot.

Päätyöni seurakunnan varhaiskasvatuksessa koostuu päivä-ja perhekerhoista.

Näin olen osaltani tukemassa perheitä kristillisessä  kasvatustyössä. Lisäksi olen mukana perhekirkoissa ja erilaisissa perhetapahtumissa. Varhaiskasvatustyön lisäksi leireilen alakouluikäisten kesäleireillä.

Vapaa-ajalla lenkkeilen, käyn kuntopiirissä ja teen sitä mikä milloinkin sattuu huvittamaan, kodin hoidosta pikku remontteihin.

vastaava lastenohjaaja

Työni on seurakunnan lapsityön organisointia, suunnittelua ja toteutusta yhdessä lapsityön tiimin kanssa sekä yhteistyötä kaupungin varhaiskasvatuksen ja esikoulun kanssa. Työssäni saan kohdata paljon erilaisia lapsia sekä perheitä kerhoissa ja erilaisissa tapahtumissa. Tarjoamme heille mahdollisuuden pyhään ja hiljentymiseen.

Vapaa-ajallani nautin luonnossa liikkumisesta koirani kanssa, käyn jumpassa ja vietän aikaa perheeni sekä ystävien kanssa.