Kantelekonsertti klo 18

Mitä soivat kirkonkellot?
Kellomusiikkia konserttikanteleilla!

Kesämusiikki-sarjan Kantelekonsertti

Duo Ni (Makiko Oba ja Marja Nevankallio, konserttikanteleet) on japanilais-suomalainen kanteleduo. Yhtye on konsertoinut aktiivisesti jo useiden vuosien ajan eri puolilla Suomea ja esiintynyt erilaisissa tapahtumissa ja konserteissa. Duo Ni`n ajatus ja toive on elää ainutkertaisissa konserttihetkissä, kohdata kuulijat ja ihmiset musiikin kautta ja jättää sävelet soimaan mieliin ja sydämiin.

Käsiohjelma 10 €

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.