SIIRRETTY Mäntän Musiikkijuhlien Urkuvartti Vilppulan kirkossa klo 12

Vilppulan kirkko

Py­säh­dy het­kek­si kuun­te­le­maan kau­nein­ta ur­ku­musiik­kia!

SIIRRETTY Mäntän Musiikkijuhlien Urkuvartti Vilppulan kirkossa
Olli Saari, urut
Vapaa pääsy.

Yhteistyössä Mäntän Musiikkijuhlat ja Mänttä-Vilppulan seurakunta

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.

suntio ja hautausmaanhoitaja (Vilppula ja Pohjaslahti)

Vilppulan kirkko ja hautausmaa, Pohjaslahden kirkko ja hautausmaa