Nuotiopaikka seurat Virpurannassa klo 18.00

Muu tila

Tervetuloa laulamaan ja viihtymään. Tarjolla hengellisisiä lauluja, puhetta sekä mahdollisuus iltapalaan. Tarjolla myös kahvit.

Virve Pihlajamäen kotona, Pummilantie 47 c, 42700 Keuruu. Mäntän Mustastalahdesta n. 10 km Keuruulle päin ja vasemalle kääntyy Pummilantie. Tien viittana perille nuotion kuva. Keuruun seurakunnasta paikalle tulee Ossi Poikonen ja Mänttä - Vilppulasta Matti Kivilahti.

diakoniatyöntekijä

Vastuualueina vanhustyö, perhetyö, Yhteisvastuu-keräys sekä Pohjaslahden aluetyö.

Diakoniassa mielestäni tärkeintä on ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen ja että kohtaamiselle annetaan aikaa. Palkitsevinta työssäni on nimenomaan tavata erilaisia Jumalan luomia ihmisiä ja ihmetellä heidän kanssaan elämää, luomakuntaa sekä meitä ihmisiä siinä. Tärkeimpiä työkalujani ovat kuulevat korvat, rukoilevat kädet sekä armon sanoja puhuva suu. Koen myös jumalanpalveluselämän sekä seurakunnan yhteisönä tärkeäksi. Vapaaehtoistyön mahdollistaminen seurakunnassa on minulle yksi tärkeimmistä asioista. Seurakuntamme vapaaehtoisissa on voimaa.

Vapaa-ajallani touhuan perheeni kanssa, ulkoilen, luen, kalastan ja nautin elämästä.