Isoskoulutuksen startti Uudet isoset

Vilppulan seurakuntakoti

Hei,

Riparin leirijaksolla ihmettelit isosjoukon edesottamuksia. Nyt on mahdollisuus liittyä samaan iloiseen joukkoon. Jos siis olet kiinnostunut toimimaan isosena joko riparilla tai lastenleireillä tai haluat muuten vain oppia asioita, joista on monenlaista hyötyä elämän aikana, niin laita seuraava merkille.

Isoskoulutuksen ohjelman saat ensimmäisessä kokoontumisessa. Ei haittaa, vaikka et pääse ensimmäiseen isoskoulutuskertaan, mutta ilmoitathan kuitenkin Jaanalle tai Matti H:lle että olet myöhemmin mukaan tulossa. Ja kaverinkin saa ottaa mukaan!

Hei,

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja, rippikoulu, isoskoulutus, nuorisotyö, nuoret aikuiset, kouluyhteistyö (yläkoulut)

Nuorteniltoja, isoskoulutusta, kouluilla avaamassa päivää tai päivystämässä, leirejä, retkiä, kohtaamisia eri-ikäisten kanssa, somea, jne. Arkeen mahtuu paljon. Vaikka enää ei ihan nuori olekaan, niin silti on mahdollista kulkea tovi toisen rinnalla. Hienoa on kohdata nuoria, olla kuuntelijana ja nähdä vuosien vieriessä miten elämän polku avautuu eteenpäin myös yhteydessä Suurimpaan.

Omaan elämään mahtuu työn lisäksi omakotiasujan arkea lumitöistä ruohonleikkuuseen ja halonhakkuuseen. Ja siinä samalla Aku Ankan taskukirjarivistö jatkaa kasvamistaan.

seurakuntapastori

Olen seurakuntamme kasvatustyöstä vastaava pappi. Papin töiden - joihin kuuluvat messut, hartaudet ja kirkolliset toimitukset - ohella vastuullani ja sydämelläni on seutumme lapset ja nuoret. Erityisesti huolehdin rippikouluista, ja olen mukana isoskoulutuksessa. Kerran kuukaudessa käyn pitämässä kunnan päivähoidossa seurakuntatuokioita esikouluikäisille. Niinä viikkoina huomaan olevani iloisimmillani.:)

Iloa minulle tuo, kun saan saan työni kautta kohdata ihmisiä eri elämän tilanteissa, jakaa ihmisenä olemisen ilot ja surut, ja olla tuomassa toivon näköaloja sekä julistaa iloista sanomaa. Tällaisena boheemina körttinä olen tätä virkaani hoitanut, ja niin lienee asian laita jatkossakin.

Tykkään pitää kynää kädessä. Kynän ollessa kädessä, saattaa sortua kiusaukseen kirjoittaa jotain. Minulla luontevimmin syntyy runoja. Muutama omakustanne-kirjakin niistä on tullut tehdyksi, ja ajoittain runojani voi kuulla lausuttunakin jossain. Kirjoittelen myös kolumneja paikallislehteen. Minut saattaa tavata keikoilla tai muissa kulttuuririennoissa. Uimahallin saunassa viihdyn hyvin, ja joskus käyn hikoilemassa myös parketilla sählymaila kädessä.

Nuorisotyönohjaaja, koululaiset, kouluyhteistyö, kerhotyö, nuorisotyö, isoskoulutus, partio ja rippikoulu

Hei, Olen tullut taloon vuoden 2010 vuoden alussa ja siitä alkaen olen tehnyt nuorisotyönohjaajan töitä seurakunnassamme. Työnkuvaani kuuluu koululaistyö, kerhot,leirit, kouluyhteistyö, isoskoulutus, rippikoulutyö ja nuortentoiminta. Minua tapaa kouluilla, kerhoissa ja leireillä.

Lisäksi olen mukana partiossa, missä vastaan seurakunnan ja partion yhteistyöstä sekä aloitan pitämään sudenpentulaumaa syksyllä 2019. Vapaa-ajalla vietän aikaani perheeni kanssa, johon kuuluu mies, tytär ja Mila-koira.