Konsertti "Silmänisku pilvenreunalle" Runoja ja musiikkia Tommi Autiolle

Vilppulan kirkko

Kiitos Tommi Autiolle, runon ja musiikin ystävälle!

"Silmänisku pilvenreunalle"
Runot: Matti Kivilahti, Minna Pynnöniemi, Tomi Voronin
Rummut: Simo Haapala
Urut: Kaja Jantsikene

MASKISUOSITUS.

Vapaa pääsy!
Sydämellisesti tervetuloa!

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.

seurakuntapastori

Olen seurakuntamme kasvatustyöstä vastaava pappi. Papin töiden - joihin kuuluvat messut, hartaudet ja kirkolliset toimitukset - ohella vastuullani ja sydämelläni on seutumme lapset ja nuoret. Erityisesti huolehdin rippikouluista, ja olen mukana isoskoulutuksessa. Kerran kuukaudessa käyn pitämässä kunnan päivähoidossa seurakuntatuokioita esikouluikäisille. Niinä viikkoina huomaan olevani iloisimmillani.:)

Iloa minulle tuo, kun saan saan työni kautta kohdata ihmisiä eri elämän tilanteissa, jakaa ihmisenä olemisen ilot ja surut, ja olla tuomassa toivon näköaloja sekä julistaa iloista sanomaa. Tällaisena boheemina körttinä olen tätä virkaani hoitanut, ja niin lienee asian laita jatkossakin.

Tykkään pitää kynää kädessä. Kynän ollessa kädessä, saattaa sortua kiusaukseen kirjoittaa jotain. Minulla luontevimmin syntyy runoja. Muutama omakustanne-kirjakin niistä on tullut tehdyksi, ja ajoittain runojani voi kuulla lausuttunakin jossain. Kirjoittelen myös kolumneja paikallislehteen. Minut saattaa tavata keikoilla tai muissa kulttuuririennoissa. Uimahallin saunassa viihdyn hyvin, ja joskus käyn hikoilemassa myös parketilla sählymaila kädessä.