Yleisötilaisuus, kirkkoherraehdokkaiden esittely seurakuntalaisille, jumalanpalveluksen jälkeen Vilppulan kirkossa

Vilppulan kirkko

Seurakuntalaiset saavat esittää kysymyksiä kirkkoherraehdokkaille Saila Munukalle ja Lauri Pietikäiselle. Tervetuloa mukaan tilaisuuteen! Tilaisuus on seurattavissa myös livenä KMV-lehden verkkosivuilla.

Kirkkoherraehdokkaiden esittely alkaa jo tämän päivän jumalanpalveluksessa, jossa kirkkoherraehdokkaat Saila Munukka ja Lauri Pietikäinen antavat saarnanäytteensä. Jumalanpalveluksen jälkeen on yleisötilaisuus, jossa seurakuntalaisilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ehdokkaille. Tämän avoimen haastattelun juontaa kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Juhani Mäkelä. Tervetuloa mukaan! Tilaisuus on seurattavissa myös livenä KMV-lehden verkkosivuilla.

Kirkkoherran valintaprosessi etenee niin, että kirkkoneuvoston valitsema haastatteluryhmä antaa oman suljetun haastattelutilanteen jälkeen esityksensä kirkkoneuvostolle ja kirkkoneuvosto puolestaan tekee ehdotuksen kirkkovaltuustolle kokouksessaan tiistaina 20.10.2020. Kirkkovaltuuston kirkkoherravaalikokous, jossa valitaan uusi Mänttä-Vilppulan seurakunnan kirkkoherra, pidetään tiistaina 3.11.2020 klo 18 Mäntän seurakuntatalossa. Kirkkovaltuuston kokous on avoin yleisölle.