Peruttu "Pysäkki" pienryhmä

Tule pysähtymään yhdessä muiden kanssa ja pohtimaan elämää uudessa normaalissa.

Ahdistaako nykyinen korona elämä? Pysäkillä voit pysähtyä hetkeksi miettimään elämää uusista näkökulmista ja Jumalan merkitystä uudessa normaalissa. Ilmoittautuminen Virve Pihlajamäelle 30.9. klo 12 mennessä p.044 7503622. Ryhmä toteutuu, jos ilmoittautuneita on neljä.

diakoniatyöntekijä

Vastuualueina vanhustyö, perhetyö, Yhteisvastuu-keräys sekä Pohjaslahden aluetyö.

Diakoniassa mielestäni tärkeintä on ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen ja että kohtaamiselle annetaan aikaa. Palkitsevinta työssäni on nimenomaan tavata erilaisia Jumalan luomia ihmisiä ja ihmetellä heidän kanssaan elämää, luomakuntaa sekä meitä ihmisiä siinä. Tärkeimpiä työkalujani ovat kuulevat korvat, rukoilevat kädet sekä armon sanoja puhuva suu. Koen myös jumalanpalveluselämän sekä seurakunnan yhteisönä tärkeäksi. Vapaaehtoistyön mahdollistaminen seurakunnassa on minulle yksi tärkeimmistä asioista. Seurakuntamme vapaaehtoisissa on voimaa.

Vapaa-ajallani touhuan perheeni kanssa, ulkoilen, luen, kalastan ja nautin elämästä.