Ulkoilupäivä Siikanevan soidensuojelualueella

Yhdessäoloa luonnossa

Vietämme yhteisen päivän luonnossa. Kävelemme 2,5 km pituisen luontoreitin ja levähdämme laavulla. Jokainen saapuu omilla kyydeillä ja tapaamme Siikanevan luonnonpuiston pysäköintialueella, joka on luontoreitin lähtöpiste. Ota mukaan omat eväät ja oma virsikirja. Oppaanamme toimii Christine Marc. Ilmoittautumiset tekstiviestillä Jaana Kekkoselle 044 7503623. Lisätietoa alueesta ja ajo-ohjeet https://www.luontoon.fi/siikaneva

Vastuualueina kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, Kolhon aluetyö.

Teen diakoniatyötä laidasta laitaan kaikkien seurakuntalaisten parissa, mutta erityisenä vastuualueenani on kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, sekä Kolhon aluetyö. Haluaisin auttaa ihmisiä löytämään seurakunnasta hengellisen kodin, jossa voi levähtää, tulla ravituksi ja lohdutetuksi tämän maailman myrskyissä. Seurakunta on Jumalan perhe, joukko siskoja ja veljiä, joista jokainen on arvokas ja ainutlaatuinen. Voimme yhdessä olla ihmettelemässä pieninä ihmisinä suurta Jumalaa ja heittäytyä Hänen rakkautensa ja armonsa varaan iloinemme, suruinemme, kysymyksinemme, luottavaisin ja kiitollisin sydämin. Rakastan kirkkoa ja haluan olla vaalimassa myös kristillisiä perinteitä. Olen Jumalan palvelija yksin armosta. Teen työtäni rukoillen ja evankeliumin sanomaan luottaen.