Pieni pyhiinvaellus Mäntänvuoressa

Muu tila

Pieni pyhiinvaellus Mäntänvuoressa. Omat päiväkahvit mukaan. Tapahtuma toteutetaan säällä kuin säällä.

Kokoonnutaan Vuorenmajalle, jossa jaetaan materiaalit pyhiinvaellusta varten sekä muu ohjeistus. Voi ottaa omat päiväkahvit mukaan. Lisätietoja Virveltä p.044 7503622

diakoniatyöntekijä

Vastuualueina vanhustyö, perhetyö, Yhteisvastuu-keräys sekä Pohjaslahden aluetyö.

Diakoniassa mielestäni tärkeintä on ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen ja että kohtaamiselle annetaan aikaa. Palkitsevinta työssäni on nimenomaan tavata erilaisia Jumalan luomia ihmisiä ja ihmetellä heidän kanssaan elämää, luomakuntaa sekä meitä ihmisiä siinä. Tärkeimpiä työkalujani ovat kuulevat korvat, rukoilevat kädet sekä armon sanoja puhuva suu. Koen myös jumalanpalveluselämän sekä seurakunnan yhteisönä tärkeäksi. Vapaaehtoistyön mahdollistaminen seurakunnassa on minulle yksi tärkeimmistä asioista. Seurakuntamme vapaaehtoisissa on voimaa.

Vapaa-ajallani touhuan perheeni kanssa, ulkoilen, luen, kalastan ja nautin elämästä.