Raamatun aarteita iloksi ja hyödyksi

Mäntän kirkko

Raamatun opetusta Paavalin Galatalaiskirjeen perustalta.

Opetusta apostoli Paavalin Galatalaiskirjeen perustalta. Live-lähetys seurakunnan Facebook-sivulla. Pauli Selkee, kappalainen.

kappalainen, diakoniatyön ja lähetystyön vastaava teologi

Vapaapäivät yleensä ma ja ti.

Aloitin kappalaisen tehtävissä elokuussa 2019, joten olen aika uusi työntekijä Mänttä-Vilppulassa.

"Jumalan tunteminen on elämän tärkein ja perustavin asia." Näin alkaa kirkkomme Katekismus. Siksi ihmisen on viisasta turvautua Jeesukseen Kristukseen. Luterilaisen uskonopin kulmakiviä ovat nämä kiteytykset: Yksin armosta, Kristuksen tähden ja uskon kautta. Tämä merkitsee, että ihmisen ei tule eikä hän voi ansaita pelastumistaan, vaan Jumalan armahdus riittää. Jumalan Poika on uhrikuolemallaan sovittanut koko maailman syntivelan Jumalan edessä. Pyhän kasteen sakramentin ja evankeliumin sanan välityksellä ihminen tulee osalliseksi Jumalan pelastavasta rakkaudesta. Armosta. Kun turvaudumme Jeesuksen pelastustyöhön, luotamme Jumalaan. Näin uskon kautta kuka tahansa ihminen ja milloin vain saa omistaa armon aarteet. Silloin ihminen on autuas ja osallinen ikuisesta elämästä.

Vapaa-ajalla harrastan brasilialaista jujutsua.