Naisten ilta

Naisten iltoja pidetään parillisen viikon torstaina Mäntän seurakuntatalossa klo 18. Tervetuloa mukaan!

Toimintakaudella 2020 - 2021 yhteisenä otsikkona on NE KAKSITOISTA - OPETUSLASTEN HENKILÖKUVIA.

Johdanto aiheeseen on 17.9. ja sen jälkeen kunakin iltana paneudumme yhden opetuslapsen elämään ja piirteisiin Raamatun pohjalta. Millaisia apostolit olivat ihmisinä ja evankeliumin asialla? Olivatko he aivan erityisiä vai tunnistammeko heissä myös jotain itsestämme? Jokaisella kerralla on Raamatun pohjalta aiheeseen liittyvä alustus, joka avaa tietä yhteiseen keskusteluun ja ihmettelyyn. Illan päätteeksi rukoilemme yhteisten asioitten puolesta. Tule mukaan, vaikka et joka kerralla pääsekään!

Kotoisessa ja avoimessa ilmapiirissä peilataan naisten oman elämän kokemuksia ja tilanteita illan aiheesta nouseviin ajatuksiin. Nauru ja vakavuus vuorottelevat keskustelun lomassa. Keväällä vietetään perinteisesti yhteistä saunailtaa. Naisten iltojen osallistujat koostuvat monenlaisista naisista: ikäjakauma on keski-ikäisistä naisista jo enemmän elämänkokemusta keränneisiin. Yhtä hyvin hiljaiset kuin vilkkaat ovat löytäneet oman paikkansa ryhmässä. Uudet naiset toivotamme lämpimästi tervetulleiksi.

Ota mukaan oma Raamattu, jos se on mahdollista!

Tervetuloa!

Naisten illan pohdintoja johdattelee Arja Karppinen.