Lapsiparkki

Vilppulan seurakuntakoti

Lapsiparkki 0-6-vuotiaille, lastenhoitoapu joulunaluskiireisiin.

Lapsiparkki 0-6-vuotiaille lapsille, lastenhoitoapu joulunaluskiireisiin. Parkki on ilmainen.
Omat eväät ja vaipat mukaan. Parkissa voi olla koko ajan tai vain osan aikaa. Parkissa työskentelee kaksi lastenohjaajaa.
Lapsiparkkiin tulee ilmoittautua ennakkoon perjantaihin 11.12. klo 15 mennessä p.044 7503640 / Kirsti Valkeejärvi.
Lapset otetaan parkkiin ilmoittautumisjärjestyksessä.

vastaava lastenohjaaja

Työni on seurakunnan lapsityön organisointia, suunnittelua ja toteutusta yhdessä lapsityön tiimin kanssa sekä yhteistyötä kaupungin varhaiskasvatuksen ja esikoulun kanssa. Työssäni saan kohdata paljon erilaisia lapsia sekä perheitä kerhoissa ja erilaisissa tapahtumissa. Tarjoamme heille mahdollisuuden pyhään ja hiljentymiseen.

Vapaa-ajallani nautin luonnossa liikkumisesta koirani kanssa, käyn jumpassa ja vietän aikaa perheeni sekä ystävien kanssa.