PERUTTU Joulukonsertti

Vilppulan kirkko

Hiutaleet hiljaa leijailee

Joulukonsertti "Hiutaleet hiljaa leijailee" on peruttu koronarajoitusten vuoksi.
To 17.12.2020 klo 19 Vilppulan kirkossa

Teele Jantsikene - viulu
Madli Jantsikene - laulu
Ex tempore -kvartetti: Pirjo Jokioja, Teele Jantsikene, Ilkka Jokioja, Jukka Karppinen
Kaja Jantsikene - piano

Konsertin tuotoilla tuetaan Mäntän kirkon flyygelin hankintaa.

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.