SUORA VERKKOLÄHETYS Messu Mäntän kirkosta

Mäntän kirkko

Verkkolähetyksen päätyttyä kirkon ovet avataan ja voit tulla ehtoolliselle kirkkoon klo 11-12 välisenä aikana yksittäin tai perhekunnittain. Mahdollisuus myös yksityiseen sielunhoitoon.

Pyhäpäivä: 3. sunnuntai ennen paastonaikaa
Tekstit: Psalmi:Ps. 18:2-7, 1. lukukappale:1. Sam. 16:1-13, 2. lukukappale:Room. 9:11-23, Evankeliumi:Luuk. 17:7-10
Pyhäpäivän aihe: Ansaitsematon armo
Alttarikynttilät: 2
Liturginen väri: Vihreä
Mäntän kirkko
Liturgi: Ritaranta Jenni
Saarnaaja: Ritaranta Jenni
Kanttori: Osmala Sanna
Suntio: Mäkinen Tarja
Avustajat: Kekkonen Jaana
Virret: 932:1-3
334:5-8
903:1,2
Kolehti: Päihde- ja kriminaalityöhön eri järjestöille, Kirkkohallitus, PL 210, 00310 Helsinki,
viitenumeroluettelo
Muuta tietoa 1: Suora verkkolähetys. Toimitetaan suljetuin ovin, ilman yleisöä. Tilaisuus kuvataan ja on seurattavissa etänä seurakunnan Facebook-sivun kautta. Löydät linkin seurakunnan nettisivujen etusivulta. Voit seurata kirjautumatta.
Verkkolähetyksen päätyttyä kirkon ovet avataan ja voit tulla ehtoolliselle kirkkoon klo 11-12 välisenä aikana. Mahdollisuus myös yksityiseen sielunhoitoon.