SUORA VERKKOLÄHETYS Pääsiäispäivän messu

Vilppulan kirkko

Verkkolähetyksen päätyttyä kirkon ovet avataan ja voit tulla ehtoolliselle klo 11-12 välisenä aikana.
Mahdollisuus myös yksityiseen sielunhoitoon.

Pyhäpäivä: Pääsiäispäivä
Tekstit: Psalmi:Ps. 118:15-23 (24), 1. lukukappale:Hoos. 6:1-3 (1. vuosikerta) tai Jes. 25:8-9, 2. lukukappale:1. Kor. 5:6-8, Evankeliumi :Matt. 28:1-8
Pyhäpäivän aihe: Kristus on ylösnoussut!
Alttarikynttilät: 6
Liturginen väri: Valkoinen
Vilppulan kirkko
Liturgi: Kivilahti Matti
Saarnaaja: Kivilahti Matti
Kanttori: Osmala Sanna
Suntio: Lampinen Anne
Avustajat: Hjelt Matti, Kekkonen Jaana
Ulkopuoliset avustajat: Musiikkiavustajat Maria Nalli, Sofia Törrönen ja Minja Jutila
Virret: 704
942:1,4
Kolehti: Jeesuksen pelastustyö kuuluu kaikille -kolehti haavoittuvassa asemassa olevien nuorten ja lasten hyväksi tehtävääntyöhön. Suomen Lähetysseura ry, PL 56, 00241 Helsinki. Tilitysohjeet osoitteessa: www.seurakuntapalvelut.fi
Muuta tietoa 1: Suora verkkolähetys. Toimitetaan suljetuin ovin, ilman yleisöä. Tilaisuus kuvataan ja on seurattavissa etänä seurakunnan Facebook-sivun kautta. Löydät linkin seurakunnan nettisivujen etusivulta. Voit seurata kirjautumatta.
Mahdollisuus myös yksityiseen sielunhoitoon.
Tilaisuudessa pyydetään noudattamaan turvavälejä, käyttämään maskia kun mahdollista ja käsidesiä. Ehtoollisen jälkeen ei suosita pitkäaikaista oleilua kirkossa jotta voimassa oleva kokoontumisrajoitukset eivät ylity.
Paikalla on diakoniatyöntekijä sielunhoidolliseen keskusteluun.
Suntio ohjeistaa liikkumisessa kirkossa.
Varaudu siihen, että voit joutua odottamaan ehtoolliselle tulo vuoroasi ulkona.