SUORA VERKKOLÄHETYS Messu

Vilppulan kirkko

6. sunnuntai pääsiäisestä, Kaatuneitten muistopäivä
Messun yhteydessä kirkkoherra Saila Munukan virkaanasettaminen. Virkaanasettamisen toimittaa Tampereen hiippakunnan piispa Matti Repo avustajineen.
Messun jälkeen seppelepartioiden lähettäminen Mäntän, Vilppulan ja Pohjaslahden sankarihaudoille sekä Kolhon kirkon muistokivelle.
Jumalanpalvelus toimitetaan suljetuin ovin. Tilaisuus kuvataan ja on seurattavissa etänä seurakunnan Facebook-sivun kautta. Löydät linkin seurakunnan nettisivujen etusivulta. Voit seurata kirjautumatta.
Verkkolähetyksen päätyttyä kirkon ovet avataan ja voit tulla ehtoolliselle klo 11-12 välisenä aikana.

Pyhäpäivä: 6. sunnuntai pääsiäisestä, Kaatuneitten muistopäivä
Tekstit: Psalmi:Ps. 27:1-3, 7-9, 1. lukukappale:Sak. 14:7-9, 2. lukukappale:Ef. 1:16-23, Evankeliumi:Joh. 17:18-23
Pyhäpäivän aihe: Pyhän Hengen odotus
Alttarikynttilät: 4
Liturginen väri: Valkoinen
Vilppulan kirkko
Liturgi: Kivilahti Matti
Saarnaaja: Matti Repo
Kanttori/urkuri: Jantsikene Kaja, Osmala Sanna
Suntio: Lampinen Anne
Avustajat: Aki Tuomola, Kyllikki Lahtinen, Leppä Niina, Seppo Jarva
Ulkopuoliset avustajat: Saara Leppä, sello
Avustava pappi: Emmi Korpi, Munukka Saila, Tero Matilainen
Virret: 707
Laudamus-hymni
455:1,3,7
Kolehti: Kolehti Veteraanien, sotaleskien ja sotaorpojen parissa tehtävään hengelliseen työhön. Veteraanivastuu ry:n ja Kaatuneitten Omaisten Liitto ry:n kautta
Muuta tietoa 1: Suora verkkolähetys. Toimitetaan suljetuin ovin. Tilaisuus kuvataan ja on seurattavissa etänä seurakunnan Facebook-sivun kautta. Löydät linkin seurakunnan nettisivujen etusivulta. Voit seurata kirjautumatta.
Mahdollisuus myös yksityiseen sielunhoitoon.
Lampinen Anne, Munukka Saila, Kivilahti Matti, Osmala Sanna, Jantsikene Kaja, Leppä Niina, Pihlajamäki Virve