Lähetyksen työpäivä

ke 15.9. kello 10.00 - 14.00
Tammirannan seurakuntakoti

Tammiranta tarjoaa lähetystyöstä kiinnostuneille vapaaehtoisille keskiviikkotekemistä. Ohjattua kankaanpainantaa, maton kutomista, virkkausta yms. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat kädentaitajat. Voit tulla ensin tutustumaan seurakunnan lähetystyöhön ja muuttamaan maailmaa paremmaksi pala palalta, tilkku tilkulta.

Hartaus klo 12 + kahvit

Hartauksia pitävät joko seurakunnan työntekijät tai Tammirannan vapaaehtoiset.

Hartaus klo 12 + kahvit

Hartauksia pitävät joko seurakunnan työntekijät tai Tammirannan vapaaehtoiset.

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja, koululaiset, kouluyhteistyö, kerhotyö, nuorisotyö, isoskoulutus, partio ja rippikoulu sekä 1.9.2021-31.1.2022 lähetystyö

Hei,

Vastaan seurakunnan kouluikäisten toiminnasta (7-14 vuotiaat), kerhotoiminnasta, lastenleireistä, kouluyhteistyöstä (alakoulut) ja partiosta. Lisäksi minua näkee nuorten toiminnassa, rippikoulussa ja isoskoulutuksessa.

1.9.2021 työnkuvani laajentui käsittämään myös lähetystyön tehtäviä, joita teen näillä näkymin 31.1.2022 asti. Lähetystyön työpäiväni on keskiviikko.

Minua voi lähestyä soittamalla, viesteillä, WhatsAppilla, sähköpostilla, ja Snapchatin kautta jjaana85_ohjus.