Kahvikassitalkoot

ma 27.9. kello 10.00 - 14.00
Tammirannan seurakuntakoti

Kahvikassitalkoot parittomien viikkojen maanantaisin. Tervetuloa tekemään hyvää kierrätysmateriaalista hyvässä seurassa.

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja, koululaiset, kouluyhteistyö, kerhotyö, nuorisotyö, isoskoulutus, partio ja rippikoulu sekä 1.9.2021-31.1.2022 lähetystyö

Hei,

Vastaan seurakunnan kouluikäisten toiminnasta (7-14 vuotiaat), kerhotoiminnasta, lastenleireistä, kouluyhteistyöstä (alakoulut) ja partiosta. Lisäksi minua näkee nuorten toiminnassa, rippikoulussa ja isoskoulutuksessa.

1.9.2021 työnkuvani laajentui käsittämään myös lähetystyön tehtäviä, joita teen näillä näkymin 31.1.2022 asti. Lähetystyön työpäiväni on keskiviikko.

Minua voi lähestyä soittamalla, viesteillä, WhatsAppilla, sähköpostilla, ja Snapchatin kautta jjaana85_ohjus.