Koko perheen kirkkoseikkailu

to 14.10. kello 17.00 - 19.00
Mäntän kirkko

Mitä kaikkea jännittävää kotikirkosta löytyykään?

Kirkkoseikkailuun voi osallistua klo 17.00-19.00. Kirkkoon tutustumme ryhmä kerrallaan. Kierros kestää n. 30 min. Lähdöt klo 17.00, 17.30, 18.00 ja 18.30. Vuoroa odotellessa leikitään ulkona Leevi-lampaan kanssa ja katsotaan kirkkoa ulkoapäin.
Seikkailussa mukana Sanna-kanttori, Matti-pappi, Tarja-suntio ja lastenohjaajat Eija,Sarita,Päkä ja Kirsti.
Muistetaan turvavälit ja osallistutaan vain terveenä.

vastaava lastenohjaaja

Työni on seurakunnan lapsityön organisointia, suunnittelua ja toteutusta yhdessä lapsityön tiimin kanssa sekä yhteistyötä kaupungin varhaiskasvatuksen ja esikoulun kanssa. Työssäni saan kohdata paljon erilaisia lapsia sekä perheitä kerhoissa ja erilaisissa tapahtumissa. Tarjoamme heille mahdollisuuden pyhään ja hiljentymiseen.

Vapaa-ajallani nautin luonnossa liikkumisesta koirani kanssa, käyn jumpassa ja vietän aikaa perheeni sekä ystävien kanssa.