Lähetyksen työpäivä

ke 8.12. klo 10.00 – 14.00

Tammirannan seurakuntakoti

Tammirannan viimeinen joulujuhla. Lämpimästi tervetuloa Tammirannan vapaaehtoiset!

Hartauksia pitävät joko seurakunnan työntekijät tai Tammirannan vapaaehtoiset.

Tammiranta tarjoaa lähetystyöstä kiinnostuneille vapaaehtoisille keskiviikkotekemistä. Ohjattua kankaanpainantaa, maton kutomista, virkkausta yms. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat kädentaitajat. Voit tulla ensin tutustumaan seurakunnan lähetystyöhön ja muuttamaan maailmaa paremmaksi pala palalta, tilkku tilkulta.

Hartaus klo 12 + kahvit

Hartauksia pitävät joko seurakunnan työntekijät tai Tammirannan vapaaehtoiset.

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja-lähetyssihteeri. Koululaiset, kouluyhteistyö, kerhotyö, nuorisotyö, isoskoulutus, partio ja rippikoulu sekä lähetystyö.

Hei,

Vastaan seurakunnan kouluikäisten toiminnasta (7-14 vuotiaat), kerhotoiminnasta, lastenleireistä, kouluyhteistyöstä (alakoulut) ja partiosta. Lisäksi minua näkee nuorten toiminnassa, rippikoulussa ja isoskoulutuksessa.

1.9.2021 työnkuvani laajentui käsittämään myös lähetystyön tehtäviä. Lähetystyön työpäiväni on keskiviikko.

Minua voi lähestyä soittamalla, viesteillä, WhatsAppilla, sähköpostilla, ja Snapchatin kautta jjaana85_ohjus.