Joulukonsertti Vilppulan Mieslaulajat KORONAPASSI

Mäntän kirkko

Oi, jouluyö!
Edellytämme koronapassia 16 vuotta täyttäneiltä henkilöiltä.

Joulukonsertti Vilppulan Mieslaulajat
Johtaa Erlend ja Kaja Jantsikene
Käsiohjelma 10 €

Lämpimästi tervetuloa!

Noudatamme koronaturvallisuusohjeita.
Sisäänpääsy koronapassilla.
Edellytämme kasvomaskien ja käsidesin käyttöä.
Turvavälit.
Ohjattu sisääntulo ja poistuminen.
Turvallisuusinfo konsertin alussa.
Tulethan terveenä paikalle.

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.