Vauvatreffit

to 24.2. kello 14.00 - 15.30

Tule jakamaan kokemuksia vauva-arjesta ja tutustumaan toisiin vanhempiin.

Vauvatreffeillä köllöttely- ja konttausikäiset lapset viihtyvät vanhempiensa kanssa. Teemat vaihtuvat osallistujien toiveiden mukaan ja välillä vain ollaan ja leikitään yhdessä. Aikuisille kahvitarjoilu, vauvoille omat eväät mukaan.
Ei ennakkoilmoittautumista.

lastenohjaaja

Leikki on lasten työtä, mutta niin on minunkin. Leikin kautta erilaisten asioiden oppiminen sujuu lapsilta, kuin luonnostaan: arjen kultaiset käytöstavat, hiljaisuuden kokeminen ja monet hieno ja karkeamotoriset taidot.

Päätyöni seurakunnan varhaiskasvatuksessa koostuu päivä-ja perhekerhoista.

Näin olen osaltani tukemassa perheitä kristillisessä  kasvatustyössä. Lisäksi olen mukana perhekirkoissa ja erilaisissa perhetapahtumissa. Varhaiskasvatustyön lisäksi leireilen alakouluikäisten kesäleireillä.

Vapaa-ajalla lenkkeilen, käyn kuntopiirissä ja teen sitä mikä milloinkin sattuu huvittamaan, kodin hoidosta pikku remontteihin.