Naisten ilta

to 7.4. klo 18.00 – 20.00

Mäntän seurakuntatalo

Naisten iltoja pidetään Mäntän seurakuntatalossa parillisen viikon torstaina klo 18. Tule mukaan, vaikka et joka kerralla pääsisikään!

Naisten iltoja pidetään Mäntän seurakuntatalossa parillisen viikon torstaina klo 18.

Kevätkaudella 2022 jatkuu iltojen aiheena Ne kaksitoista - opetuslasten henkilökuvia.

Kunakin iltana paneudumme yhden opetuslapsen elämään ja piirteisiin Raamatun pohjalta. Millaisia apostolit olivat ihmisinä ja evankeliumin asialla? Olivatko he aivan erityisiä vai tunnistammeko heissä myös jotain itsestämme? Jokaisella kerralla on Raamatun pohjalta aiheeseen liittyvä alustus, joka avaa tietä yhteiseen keskusteluun ja ihmettelyyn. Illan päätteeksi rukoilemme yhteisten asioitten puolesta. Tule mukaan, vaikka et joka kerralla pääsisikään!

Kotoisessa ja avoimessa ilmapiirissä peilataan naisten oman elämän kokemuksia ja tilanteita illan aiheesta nouseviin ajatuksiin. Nauru ja vakavuus vuorottelevat keskustelun lomassa. Naisten iltojen osallistujat koostuvat monenlaisista naisista: ikäjakauma on keski-ikäisistä naisista jo enemmän elämänkokemusta keränneisiin. Yhtä hyvin hiljaiset kuin vilkkaat ovat löytäneet oman paikkansa ryhmässä. Uudet naiset toivotamme lämpimästi tervetulleiksi.

Ota mukaan oma Raamattu, jos se on mahdollista!

Tervetuloa!

Naisten illan pohdintoja johdattelee Arja Karppinen.
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä