UT-raamattupiiri

ti 19.4. klo 12.00 – 13.30

Vilppulan seurakuntakoti

Tervetuloa tutustumaan Apostolien tekoihin

Saat tulla sellaisena kuin olet. Tehdään yhdessä löytöjä. Lisätiedot diakoniatyöntekijä Virve Pihlajamäki p. 044 750 36 22

diakoniatyöntekijä

Vastuualueina vanhustyö, perhetyö, Yhteisvastuu-keräys sekä Pohjaslahden aluetyö.

Diakoniassa mielestäni tärkeintä on ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen ja että kohtaamiselle annetaan aikaa. Palkitsevinta työssäni on nimenomaan tavata erilaisia Jumalan luomia ihmisiä ja ihmetellä heidän kanssaan elämää, luomakuntaa sekä meitä ihmisiä siinä. Tärkeimpiä työkalujani ovat kuulevat korvat, rukoilevat kädet sekä armon sanoja puhuva suu. Koen myös jumalanpalveluselämän sekä seurakunnan yhteisönä tärkeäksi. Vapaaehtoistyön mahdollistaminen seurakunnassa on minulle yksi tärkeimmistä asioista. Seurakuntamme vapaaehtoisissa on voimaa.

Vapaa-ajallani touhuan perheeni kanssa, ulkoilen, luen, kalastan ja nautin elämästä.