Missio 2022 ideointi-ilta

Vilppulan seurakuntakoti

Tervetuloa yhdessä ideoimaan!

Tervetuloa yhdessä ideoimaan syksyllä järjestettävää Missio 2022 mediamissiota. Illassa saat infoa tulevasta kampanjasta ja voit tulla mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan sitä.

P.S. Jos haluat osallistua illan tarjoilujen valmisteluun, niin tule hyvissä ajoin paikalle :)

Tuolta voit tutustua kampanjaan: https://missio2022.fi/

Vastuualueina kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, Kolhon aluetyö.

Teen diakoniatyötä laidasta laitaan kaikkien seurakuntalaisten parissa, mutta erityisenä vastuualueenani on kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, sekä Kolhon aluetyö. Haluaisin auttaa ihmisiä löytämään seurakunnasta hengellisen kodin, jossa voi levähtää, tulla ravituksi ja lohdutetuksi tämän maailman myrskyissä. Seurakunta on Jumalan perhe, joukko siskoja ja veljiä, joista jokainen on arvokas ja ainutlaatuinen. Voimme yhdessä olla ihmettelemässä pieninä ihmisinä suurta Jumalaa ja heittäytyä Hänen rakkautensa ja armonsa varaan iloinemme, suruinemme, kysymyksinemme, luottavaisin ja kiitollisin sydämin. Rakastan kirkkoa ja haluan olla vaalimassa myös kristillisiä perinteitä. Olen Jumalan palvelija yksin armosta. Teen työtäni rukoillen ja evankeliumin sanomaan luottaen.