Kaatuneitten muistopäivän messu

Vilppulan kirkko

Messun yhteydessä isosten tehtävään siunaaminen.
Jumalanpalveluksen päätteeksi seppeleiden lasku Vilppulan sankarihaudoille sekä seppelepartion lähettäminen Mäntän sankarihaudoille. Seppeleet lasketaan sankarivainajien muistomerkille sekä Karjalaan jääneiden muistomerkille.

Pyhäpäivä: 4. sunnuntai pääsiäisestä
Tekstit: Psalmi: Ps. 98:1, Ps. 98:2-9, Joh. 13:34 Ensimmäinen lukukappale: Jes. 63:7-9 Toinen lukukappale: Jaak. 1:17-21 Evankeliumi: Joh. 16:5-15
Pyhäpäivän aihe: Taivaan kansalaisena maailmassa
Alttarikynttilät: 4
Liturginen väri: Valkoinen
Vilppulan kirkko
Liturgi: Ritaranta Jenni
Saarnaaja: Kivilahti Matti
Kanttori/urkuri: Jantsikene Kaja
Suntio: Lampinen Anne
Musiikkiryhmä: Matleena Tepponen, sello
Virret: 470: 1-3 / St. 704 / 135 / 484 / 510 / 961 / 470: 4
Kolehti: Nuorten toimeentulon vahvistamiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta. Kirkon Ulkomaanavun säätiö, Eteläranta8 00130, viitenumeroluettelo.
Muuta tietoa 1: Messun yhteydessä isosten tehtävään siunaaminen.
Jumalanpalveluksen päätteeksi seppeleiden lasku Vilppulan hautausmaan sankarihaudoille sekä seppelepartion lähettäminen Mäntän hautausmaan sankarihaudoille. Seppeleet lasketaan sankarivainajien muistomerkille sekä Karjalaan jääneiden muistomerkille.