LEIKKIPARKKI Vilppulan srk-koti

ma 30.5. klo 9.30 – 12.00

Vilppulan seurakuntakoti

Maksuton tilapäishoito 3-7-vuotiaille lapsille..

Maksuton tilapäishoito 3-7-vuotiaille lapsille 31.5.-18.6. klo 9.30-12.00. Ei ilmoittautumista etukäteen. Pienet eväät ja juomapullo mukaan sekä sään mukainen vaatetus. Parkissa työskentelee kaksi lastenohjaajaa. Lisätietoja Kirsti Valkeejärvi p. 044 750 3640 ja Päivi Tamminen p. 044 750 3642..
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

lastenohjaaja

Työhöni kuuluvat päiväkerhot, perhekerhot ja erilaiset kirkot, tapahtumat ja leirit perheille. Tärkeää työssäni on välittää sanomaa rakastavasta Jumalasta niin lapsille kuin perheille. Haluan myös tukea perheitä kristillisessä kasvatuksessa.

Parasta työssäni on lasten iloiset silmät ja naurun kikatus. Iloitsen siitä kun kerhossa lapset saavat uusia kavereita ja kun perhekerhossa aikuiset luovat uusia ystävyyssuhteita.  Hyvät työkaverit ovat myös suuri rikkaus.

Vapaa-ajallani tykkään lukea (erityisesti dekkareita) ja kutoa villasukkia.

 

vastaava lastenohjaaja

Työni on seurakunnan lapsityön organisointia, suunnittelua ja toteutusta yhdessä lapsityön tiimin kanssa sekä yhteistyötä kaupungin varhaiskasvatuksen ja esikoulun kanssa. Työssäni saan kohdata paljon erilaisia lapsia sekä perheitä kerhoissa ja erilaisissa tapahtumissa. Tarjoamme heille mahdollisuuden pyhään ja hiljentymiseen.

Vapaa-ajallani nautin luonnossa liikkumisesta koirani kanssa, käyn jumpassa ja vietän aikaa perheeni sekä ystävien kanssa.