LEIKKIPARKKI Mäntän srk-talo

to 9.6. klo 9.30 – 12.00

Mäntän seurakuntatalo

Maksuton tilapäishoito 3-7-vuotiaille lapsille.

Maksuton tilapäishoito 3-7-vuotiaille lapsille 30.5.-17.6. klo 9.30-12.00. Ei ilmoittautumista etukäteen. Pienet eväät ja juomapullo mukaan sekä sään mukainen vaatetus. Parkissa työskentelee kaksi lastenohjaajaa. Lisätietoja Sarita Kyröläinen p. 044 750 3644 ja Eija Rantanen p. 044 750 3641.
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

lastenohjaaja

Leikki on lasten työtä, mutta niin on minunkin. Leikin kautta erilaisten asioiden oppiminen sujuu lapsilta kuin luonnostaan: arjen kultaiset käytöstavat, hiljaisuuden kokeminen ja monet hieno- ja karkeamotoriset taidot.

Päätyöni seurakunnan varhaiskasvatuksessa koostuu päivä- ja perhekerhoista.

Näin olen osaltani tukemassa perheitä kristillisessä kasvatustyössä. Lisäksi olen mukana perhekirkoissa ja erilaisissa perhetapahtumissa. Varhaiskasvatustyön lisäksi leireilen alakouluikäisten kesäleireillä.

Vapaa-ajalla lenkkeilen, käyn kuntopiirissä ja teen sitä, mikä milloinkin sattuu huvittamaan, kodin hoidosta pikku remontteihin.

lastenohjaaja

Työpäiväni koostuvat päivä- ja perhekerhoista. Lapsityön tärkein tehtävä on tukea perheitä kristillisessä kasvatuksessa.

Parasta työssäni ovat iloiset lapset ja tyytyväiset vanhemmat. Omat lapsenlapset tuovat elämääni myös paljon iloa. Vapaalla harrastan liikuntaa ja laulan seurakuntamme Ylistysryhmässä.