Lähetyskahvila Keltainen teltta Mäntän torilla

pe 24.6. klo 8.30 – 12.30

Muu tila

Runoilija Tomi Voronin on tavattavissa klo 10-12. Hän lausuu runoja kahvilan asiakkaiden toiveiden mukaan.

Keltainen Teltta loistaa aurinkoista väriään satoi tai paistoi. Herkulliset vohvelit hillolla ja kermavaahdolla vievät kielen mennessään. Kahvin kanssa myös pullaa ja pikku suolaista, gluteenitonta unohtamatta. Tervetuloa!

Hox. Käteismaksu

Runoilija Tomi Voronin on tavattavissa juhannusaattona lähetysteltalla kello 10.00-12.00. Hän lausuu runoja kahvilan asiakkaiden toiveiden mukaan.

Lähetysteltassa saa myös tietoa lähetyskohteista. Ota ystäväkin mukaan, me odotamme sinua.

Ps. Muistathan turvavälit

• Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja-lähetyssihteeri. Koululaiset, kouluyhteistyö, kerhotyö, nuorisotyö, isoskoulutus, partio ja rippikoulu sekä lähetystyö.

Hei,

Vastaan seurakunnan kouluikäisten toiminnasta (7-14 vuotiaat), kerhotoiminnasta, lastenleireistä, kouluyhteistyöstä (alakoulut) ja partiosta. Lisäksi minua näkee nuorten toiminnassa, rippikoulussa ja isoskoulutuksessa.

1.9.2021 työnkuvani laajentui käsittämään myös lähetystyön tehtäviä. Lähetystyön työpäiväni on keskiviikko.

Minua voi lähestyä soittamalla, viesteillä, WhatsAppilla, sähköpostilla, ja Snapchatin kautta jjaana85_ohjus.

kappalainen, diakoniatyön ja lähetystyön vastaava teologi

Vapaapäivät ti 21.6. ja to 23.6. Diakoniavustuksissa ota yhteys diakoniatyöntekijöihin, sillä vain he tekevät niissä päätöksiä.

Aloitin kappalaisen tehtävissä elokuussa 2019, joten olen aika uusi työntekijä Mänttä-Vilppulassa.

"Jumalan tunteminen on elämän tärkein ja perustavin asia." Näin alkaa kirkkomme Katekismus. Siksi ihmisen on viisasta turvautua Jeesukseen Kristukseen. Luterilaisen uskonopin kulmakiviä ovat nämä kiteytykset: Yksin armosta, Kristuksen tähden ja uskon kautta. Tämä merkitsee, että ihmisen ei tule eikä hän voi ansaita pelastumistaan, vaan Jumalan armahdus riittää. Jumalan Poika on uhrikuolemallaan sovittanut koko maailman syntivelan Jumalan edessä. Pyhän kasteen sakramentin ja evankeliumin sanan välityksellä ihminen tulee osalliseksi Jumalan pelastavasta rakkaudesta. Armosta. Kun turvaudumme Jeesuksen pelastustyöhön, luotamme Jumalaan. Näin uskon kautta kuka tahansa ihminen ja milloin vain saa omistaa armon aarteet. Silloin ihminen on autuas ja osallinen ikuisesta elämästä.

Vapaa-ajalla harrastan brasilialaista jujutsua.