3. seurakuntapäivä, Taidemessu

Mäntän kirkko

Toteutetaan yhteistyössä Mäntän Musiikkijuhlien ja Mäntän Kuvataideviikkojen kanssa.
Messun jälkeen kirkkokahvit Mäntän srk-talossa. Lapsille mehua ja jäätelöä.
Kuljetus järjestetään tarvitseville.

Pyhäpäivä: 9. sunnuntai helluntaista
Tekstit: Psalmi: Ps. 51:8, Ps. 92:5-10, 13-16, Ps. 71:16 Ensimmäinen lukukappale: 5. Moos. 13:1-5 tai Job 28:7-15, 23-28 Toinen lukukappale: 1. Joh. 4:1-6 Evankeliumi: Matt. 7:15-23
Pyhäpäivän aihe: Totuus ja harha
Alttarikynttilät: 2
Liturginen väri: Vihreä
Mäntän kirkko
Liturgi: Munukka Saila
Saarnaaja: Selkee Pauli
Kanttori: Jantsikene Kaja,
Urkuri: Selonen Arttu, Mäntän Musiikkijuhlien urkutaiteilija
Suntio: Mäkinen Tarja
Avustajat: Kyröläinen Sarita, Pihlajamäki Virve, Räty Moona, Valkeejärvi Kirsti
Virret: St.705 / Kr. 716 / 726 / 115: 1-3 / 571 / 115: 8
Kolehti: Lasten, nuorten ja aikuisten Raamatun tuntemuksen, lukemisen ja opetuksen edistämiseen raamatunlukumateriaalien sekä muun raamattutyön kautta. Raamatunlukijain liitto

Taidemessu toteutetaan yhteistyössä Mäntän Musiikkijuhlien ja Mäntän Kuvataideviikkojen kanssa. Kuvataiteilijat Radoslaw Gryta ja Vesa-Pekka Rannikko kertovat teoksistaan, jotka ovat kirkossa. Mukana myös Mäntän Musiikkijuhlien urkutaiteilija Arttu Selonen.

Messussa mukana nuoria ja lapsia eri tehtävissä. Lasten taidenäyttely kirkossa. Lapsille leikkipaikka kirkossa.

Taidemessun jälkeen kirkkokahvit Mäntän srk-talossa. Lapsille mehua ja jäätelöä. Vapaaehtoinen kahvimaksu.

Jos tarvitset kuljetusta, ota yhteyttä Virve Pihlajamäkeen p. 044 750 3622.

Voit lähettää esirukouspyyntöjä etukäteen srk:n nettisivujen kautta.