Rukousmusiikin yhteysviikonloppu

pe 6.1. klo 14.30

Mäntän seurakuntatalo

Tervetuloa mukaan musisoimaan, rukoilemaan, kuuntelemaan.

Rukousmusiikin yhteysviikonloppu kokoaa muusikkoja ja rukouksen ystäviä yhteisen jakamisen, kuuntelun ja luovuuden äärelle. Keskiössä on yhdessä improvisoitu musiikki ja taiteet upotettuna rukoukseen ja rukous upotettuna musiikkiin ja taiteisiin. Jokainen henkilö voi tuoda yhteiseen tilanteeseen aidosti sitä mitä hänellä on, kaikkien luovuuden muotojen - musiikin, kuvataiteen ja liikekielen kautta. Yhteysviikonloppu on tarkoitettu yhteisen rukouksen ilmaisuun taiteiden kautta, ja myös mentoroivaan ohjaukseen, jossa osallistujat saavat mahdollisuuden aistia ja kokeilla rukousmusiikin ja rukoustaiteiden vapaata ilmaisua ja improvisaatiota turvallisessa ilmapiirissä. Rukousimprovisaatiossa pyritään yhteisön kuunteluun, jota ei sidota rytmiin - vain sävellajiin.
Ohjaajina toimivat Juhani "Junnu" Aaltonen ja Riitta Rönnqvist. Mukana myös Jukka Tolonen (Pe 6.1.) ja Kaarle Mannila.

Ota mukaan instrumenttisi! Paikalla myös yhteisesti käytettävissä piano, rytmisoittimet/rummut ja kuvataidevälineitä. Voit myös tulla ihan vaan olemaan ja kuuntelemaan.
"Tapahtuma on maksuton. Paikan päällä on mahdollisuus osallistua vapaaehtoiseen kolehtiin kulujen kattamiseksi."

  • Aikuisille Aikuisille
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä

Vastuualueina kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, Kolhon aluetyö.

Teen diakoniatyötä laidasta laitaan kaikkien seurakuntalaisten parissa, mutta erityisenä vastuualueenani on kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, sekä Kolhon aluetyö. Haluaisin auttaa ihmisiä löytämään seurakunnasta hengellisen kodin, jossa voi levähtää, tulla ravituksi ja lohdutetuksi tämän maailman myrskyissä. Seurakunta on Jumalan perhe, joukko siskoja ja veljiä, joista jokainen on arvokas ja ainutlaatuinen. Voimme yhdessä olla ihmettelemässä pieninä ihmisinä suurta Jumalaa ja heittäytyä Hänen rakkautensa ja armonsa varaan iloinemme, suruinemme, kysymyksinemme, luottavaisin ja kiitollisin sydämin. Rakastan kirkkoa ja haluan olla vaalimassa myös kristillisiä perinteitä. Olen Jumalan palvelija yksin armosta. Teen työtäni rukoillen ja evankeliumin sanomaan luottaen.