Raamattu läpi Mänttä-Vilppulassa

Tervetuloa Sanan kuuloon!

Perjantaisin Raamattua luetaan Mäntän Helluntaiseurakunnassa! Osoite Rusinniementie 2, Mänttä.

Luemme yhteiskristillisin voimin Raamatun alusta loppuun. Arkisin luetaan noin 40 minuuttia klo 9.00 - 9.40. Seuraava lukija jatkaa seuraavana päivänä siitä mihin edellinen lopetti. Voit tulla paikan päälle kuuntelemaan tai kuunnella Raamattu läpi Mänttä- Vilppulassa -facebook sivuilta livenä tai myöhemmin.

Maanantaisin Raamattua luetaan Kolhon kirkossa tai Kolhon ortodoksikirkossa, tiistaisin Vilppulan seurakuntakodilla ja kirkon remontin valmistuttua kirkossa, keskiviikkoisin Vilppulan Vapaaseurakunnassa, torstaisin Mäntän kirkossa ja perjantaisin Mäntän Helluntaiseurakunnassa. Joitain poikkeuksia voi paikoissa olla. Tarkista paikka kyseisen päivän kohdalta tapahtumakalenterista.

Jos haluat kantaa kortesi kekoon ja osallistua lukemiseen, niin kaivapa kalenterisi esiin ja katso itsellesi sopiva arkiaamu ja ilmoittaudu lukijaksi. Ilmoittautumiset Mänttä-Vilppulan diakoniatyöntekijä Jaana Kekkoselle 044 7503623 jaana.kekkonen@evl.fi

Mäntän Helluntaiseurakunta