Raamattu läpi Mänttä-Vilppulassa

ti 26.9. klo 9.00

Vilppulan seurakuntakoti

Tervetuloa Sanan kuuloon!

Luemme yhteiskristillisin voimin Raamatun alusta loppuun. Arkisin luetaan noin 40 minuuttia klo 9.00 - 9.40. Seuraava lukija jatkaa seuraavana päivänä siitä mihin edellinen lopetti. Voit tulla paikan päälle kuuntelemaan tai kuunnella Raamattu läpi Mänttä- Vilppulassa -facebook sivuilta livenä tai myöhemmin.

Maanantaisin Raamattua luetaan Kolhon kirkossa tai Kolhon ortodoksikirkossa, tiistaisin Vilppulan seurakuntakodilla ja kirkon remontin valmistuttua kirkossa, keskiviikkoisin Vilppulan Vapaaseurakunnassa, torstaisin Mäntän kirkossa ja perjantaisin Mäntän Helluntaiseurakunnassa. Joitain poikkeuksia voi paikoissa olla. Tarkista paikka kyseisen päivän kohdalta tapahtumakalenterista.

Jos haluat kantaa kortesi kekoon ja osallistua lukemiseen, niin kaivapa kalenterisi esiin ja katso itsellesi sopiva arkiaamu ja ilmoittaudu lukijaksi. Ilmoittautumiset Mänttä-Vilppulan diakoniatyöntekijä Jaana Kekkoselle 044 7503623 jaana.kekkonen@evl.fi
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä

Vastuualueina kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, Kolhon aluetyö.

Teen diakoniatyötä laidasta laitaan kaikkien seurakuntalaisten parissa, mutta erityisenä vastuualueenani on kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, sekä Kolhon aluetyö. Haluaisin auttaa ihmisiä löytämään seurakunnasta hengellisen kodin, jossa voi levähtää, tulla ravituksi ja lohdutetuksi tämän maailman myrskyissä. Seurakunta on Jumalan perhe, joukko siskoja ja veljiä, joista jokainen on arvokas ja ainutlaatuinen. Voimme yhdessä olla ihmettelemässä pieninä ihmisinä suurta Jumalaa ja heittäytyä Hänen rakkautensa ja armonsa varaan iloinemme, suruinemme, kysymyksinemme, luottavaisin ja kiitollisin sydämin. Rakastan kirkkoa ja haluan olla vaalimassa myös kristillisiä perinteitä. Olen Jumalan palvelija yksin armosta. Teen työtäni rukoillen ja evankeliumin sanomaan luottaen.