Raamattu läpi Mänttä-Vilppulassa

ma 26.2. klo 9.00

Voit kuunnella Facebook-sivulta nimellä "Raamattu läpi Mänttä-Vilppulassa" livenä tai myöhemmin.

Luemme yhteiskristillisin voimin Raamatun alusta loppuun. Arkisin luetaan noin 40 minuuttia klo 9.00 - 9.40. Seuraava lukija jatkaa seuraavana päivänä siitä mihin edellinen lopetti. Voit kuunnella Raamattu läpi Mänttä- Vilppulassa -facebook sivuilta livenä tai myöhemmin.

Jos haluat kantaa kortesi kekoon ja osallistua lukemiseen, niin kaivapa kalenterisi esiin ja katso itsellesi sopiva arkiaamu ja ilmoittaudu lukijaksi. Ilmoittautumiset Mänttä-Vilppulan diakoniatyöntekijä Jaana Kekkoselle 044 7503623 jaana.kekkonen@evl.fi
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä

Vastuualueina kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, Kolhon aluetyö.

Teen diakoniatyötä laidasta laitaan kaikkien seurakuntalaisten parissa, mutta erityisenä vastuualueenani on kehitysvammatyö, päihde- ja vankilatyö, sekä Kolhon aluetyö. Haluaisin auttaa ihmisiä löytämään seurakunnasta hengellisen kodin, jossa voi levähtää, tulla ravituksi ja lohdutetuksi tämän maailman myrskyissä. Seurakunta on Jumalan perhe, joukko siskoja ja veljiä, joista jokainen on arvokas ja ainutlaatuinen. Voimme yhdessä olla ihmettelemässä pieninä ihmisinä suurta Jumalaa ja heittäytyä Hänen rakkautensa ja armonsa varaan iloinemme, suruinemme, kysymyksinemme, luottavaisin ja kiitollisin sydämin. Rakastan kirkkoa ja haluan olla vaalimassa myös kristillisiä perinteitä. Olen Jumalan palvelija yksin armosta. Teen työtäni rukoillen ja evankeliumin sanomaan luottaen.